Golf@

Wat is Golf@?

Golf@ is een uniek ontmoetingsplatform voor golfers, golfclubs en golfpro’s. Vind elkaar eenvoudig en spreek af op jouw favoriete baan, op een tijdstip dat het jou uitkomt en met een flight die je helemaal zelf samenstelt.

Hoe werkt Golf@?

Golf@ werkt simpel en bestaat uit 3 stappen.
1. Meld je aan met een persoonlijk golfprofiel
2. Reageer op een flightverzoek of maak er zelf één aan.
3. Ga golfen en geniet!

De flightverzoeken zijn afkomstig van golfers, golfclubs of golfpro’s.

Vanuit de golfer: Een golfer maakt een nieuwe flight aan door een golfclub, datum, tijdstip en flight-grootte aan te geven. Eventueel aangevuld met filters zoals handicap en/of leeftijd.
De flight-verzoeken kunnen ook afkomstig zijn van golfpro’s die bijvoorbeeld een baanles aanbieden.

Vanuit de club: Via het Golf@ CMS kunnen ook clubs flightverzoeken insturen. Dit kunnen naast de reguliere greenfees ook early bird of twillight tarieven zijn, geheel zelf te bepalen door de clubs.

Wie kan mij uitnodigen?

Met de Golf@ app weet je in één oogopslag wie jou uitnodigt voor een flight. De flightverzoeken zijn via het hoofdmenu ‘Flights’ onderverdeeld in:

Open flights: Flightverzoeken van andere golfers, golfclubs of golfpro’s.

Netwerkflights: Flightverzoeken uit je eigen golfnetwerk, bijvoorbeeld je collega’s, zakelijke relaties of golfvrienden.

Clubflights: Flightverzoeken van leden van jouw golfclub.

Mijn flights: Jouw flights overzichtelijk onder elkaar. Alle flights sluiten aan op jouw profiel!

Hoe weet ik zeker dat de golfafspraak doorgaat?

Wanneer je je aanmeld voor een flight ontvang je een melding (ja/nee) ter bevestiging van je aanmelding. Zodra je op ja klikt ontvang je een bericht als je aanmelding is geaccepteerd door de initiator. Op dat moment staat de golfafspraak. Via ‘Mijn flights’ kan de initiator de flight officieel bevestigen en zowel in de vrije tekst als via de ‘Flight chat’ nadere specificaties meegeven zoals ‘Laten we om 11:00 uur op de putting green afspreken’.

Hoe kan ik een flight(lid) afbreken of afmelden?

Kies in het hoofdmenu voor 'Flights' en ga vervolgens naar 'Mijn flights'. Selecteer de betreffende flight, ga naar ‘Flightleden’ en vervolgens rechtsboven via de drie bolletjes naar ‘flight afbreken’ of ‘afmelden’.

Kan ik mijn flightgegevens wijzigen?

Wijzigingen binnen een flight kunnen via de ‘Flight chat’ functie naar de flightleden worden gecommuniceerd. Het is niet mogelijk de flightgegevens achteraf te wijzigen.

Hoe worden greenfee tarieven weergegeven?

Alle greenfee tarieven in de app worden automatisch berekend aan de hand van factoren als gevalideerd lid van de golfclub, introducé, weekend of weektarief. Wanneer je bijvoorbeeld gevalideerd lid van de betreffende club bent zie je het tarief van € 0,-. Andere flightleden die geen lid van de betreffende golfclub zijn zien het reguliere greenfee tarief.

Hoe kan ik communiceren met mijn flightleden?

Je kan per flight chatten met alle flightleden. Hiervoor ga je naar ‘Chats’ in het hoofdmenu.

Weet de golfbaan dat ik kom?

Golf@ is een ontmoetingsplatform. Het boeken van starttijden gaat niet automatisch via de app. De initiator van een flight is zelf verantwoordelijk voor de starttijd en boekt deze bij de desbetreffende golfclub. Na bevestiging van de aangemaakte flight ontvangt de initiator een melding over het boeken van de starttijd.

Wat wordt bedoeld met “U voldoet niet aan de eisen van de flight”?

Golf@ wil het voor iedereen mogelijk maken om een favoriete flight samen te stellen. Het kan dus zijn dat je profiel niet volledig aansluit bij het ingestuurde flightverzoek. Je kunt uiteraard wel reageren op een andere flight of zelf een flight aanmaken.

Wat betekenen de gekleurde cirkels om een profielfoto?

Rood is de kleur van een gevalideerd golf pro (aangesloten bij PGA Holland). Lichtgroen is de kleur van een gevalideerd lid van een golfclub. Donkergroen is de kleur van een vrije golfer c.q. nog niet gevalideerd lid van een golfclub. Goud is de kleur van Golf@ Premium Members.

Wat kan ik zien onder Mijn clubnieuws?

Je golfclub kan al zijn clubnieuws plaatsen in het CMS van Golf@ zodat alle leden van de club via de Golf@ app altijd en overal op de hoogte zijn van de clubactiviteiten. De inhoud van dit venster wordt zichtbaar wanneer je gevalideerd lid bent van een golfclub of wanneer je een favoriete club hebt geselecteerd. Je golfclub kan je valideren via het CMS (de golfclub heeft hier een persoonlijke CMS sleutel van Golf@ voor nodig).

Hoe zijn de ratings van de golfclubs bepaald?

De ratings van de golfclubs kennen een schaal van 1 tot 10. De rating geeft een indicatie van de kwaliteit van de baan, de oefenfaciliteiten en het clubhuis.

Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Kies in het hoofdmenu voor 'Profiel' en tik vervolgens op de drie bolletjes rechts bovenin op het scherm en kies ‘Profiel aanpassen’. Handicap aanpassen zit bijvoorbeeld rechts onder ´Golf´.

Wanneer ontvang ik notificaties?

Bij flightverzoeken vanuit je golfnetwerk of bij een reactie op een flightverzoek van jezelf ontvang je een notificatie bericht. Kortom: met de Golf@ app kun je geen flightverzoek missen. Ook kan je golfclub berichten verzenden (‘members only’). Wil je de notificaties niet ontvangen? Dan kun je de notificaties makkelijk uitzetten via instellingen van je telefoon of tablet.

Is de informatie in de app actueel?

De informatie in de app is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Golf@. Hierna is het aan de aangesloten clubs om de informatie up-to-date te houden. Zie de disclaimer op onze website voor meer informatie.

Zijn mijn persoonsgegevens in de app goed beschermd?

Persoonsgegevens behandelen we vertrouwelijk en verstrekken we niet aan derden. Ook is het mogelijk de privacy instellingen van je profiel te wijzigen zodat golfers buiten je golfnetwerk alleen beperkte informatie van je profiel zien. Ga hiervoor naar ‘Profiel’ en tik op de drie bolletjes rechts bovenin op het scherm. Zie de disclaimer op onze website voor ons privacy statement.

Is je vraag niet beantwoord?

Wellicht vind je het antwoord op www.golf-at.com
Je kunt je vraag ook sturen naar info@golf-at.com